Fotbalové Slovácko má problémy s koronavirem, nejbližší dva ligové zápasy musí odložit

Nejbližší dva ligové zápasy fotbalistů Slovácka proti Pardubicím a Olomouci byly odloženy. Kvůli většímu počtu případů nákazy koronavirem poslala třetí tým tabulky nejvyšší soutěže krajská hygienická stanice do karantény. V tiskové zprávě o tom informovala Ligová fotbalová asociace, později informaci potvrdil sám klub.

Uherské Hradiště Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Kadlec v dresu Slovácka.

Michal Kadlec v dresu Slovácka. | Zdroj: Profimedia

Podle iSport.cz mělo pozitivní výsledek na koronavirus 11 hráčů Slovácka a také hlavní trenér Martin Svědík.

Ve fotbalové Spartě se rozšířil covid, tým je v karanténě. Plánované zápasy jsou v ohrožení

Číst článek

Proti Pardubicím měl tým z Uherského Hradiště nastoupit v Praze v pátek, v Olomouci měl hrát v neděli 14. března. O náhradních termínech zatím nebylo rozhodnuto. Svědíkovi svěřenci hráli naposledy v neděli, kdy doma podlehli vedoucí Slavii 2:3 a nebodovali po devíti kolech.

Kvůli covidu-19 už v této sezoně musela do karantény polovina prvoligových celků a odložena byla řada zápasů. Problémy s koronavirem měly i další týmy, které ale do izolace nemusely.

Naprostá většina utkání se už dohrála, aktuálně jsou odloženy také dva duely pražské Sparty. K dohrávce 21. kola doma s Příbramí nastoupí Letenští v úterý, zápas nadcházejícího 22. kola v Jablonci zatím náhradní termín nemá.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme