Vjačeslav Karavajev přestoupil ze Sparty do Arnhemu, na odchodu je i gólman Dúbravka

Ruský obránce Vjačeslav Karavajev po roce a půl odešel z pražské Sparty a přestoupil do Vitesse Arnhem. V šestém týmu nizozemské ligy podepsal smlouvu na tři a půl sezony. Od týmu se zároveň odpojil gólman Martin Dúbravka a odletěl do Anglie.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Dúbravka

Martin Dúbravka | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: ČTK

„Těším se na nový klub a především na zápasy, zpět na trávník. Protože to mi v poslední době chybělo nejvíc. Na zápasy na Letné a na tu skvělou atmosféru nikdy nezapomenu, příznivci Sparty jsou nároční, ale mají na to právo, jejich klub největší v Čechách,“ rozloučil se se Spartou na instagramu Vjačeslav Karavajev.

Čech svou chybou přispěl k prohře Arsenalu. Čekání na 200. nulu se tak protáhlo na sedm zápasů

Číst článek

S šestým týmem nizozemské ligy podepsal smlouvu na 3,5 sezony. Arnhem má podle nizozemských médií zaplatit Spartě přes milion Eur.

Karavajev dostal svolení k odchodu poté, co se italský trenér Andrea Stramaccioni rozhodl dát na kraji obrany přednost Ondřeji Zahustelovi.  Za Spartu odehrál ruský bek celkem 44 zápasů a dal čtyři branky.

Od týmu se při soustředění ve Španělsku zároveň odpojil gólman Martin Dúbravka a odletěl do Anglie. Anglická média informují, že na poslední chvíli přestoupí do 15. týmu Premier League Newcastrlu United. Pražský tým má za přestup slovenského brankáře získat 6 milionů eur, přibližně 153 milionů korun.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme