Šestá letní posila pro pražskou Spartu. Z Fiorentiny přichází útočník Graiciar

Dvacetiletý útočník přichází na roční hostování. Součástí je také opce na trvalý přestup. V nejvyšší české soutěži odehrál Graiciar devatenáct zápasů a vstřelil čtyři branky. Klub přestup potvrdil na svém webu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Graiciar ještě v dresu Liberce

Martin Graiciar ještě v dresu Liberce | Foto: Radek Petrášek | Zdroj: ČTK

Bývalý hráč Plzně, Liberce a Fiorentiny absolvoval také stáž v londýnském Arsenalu.

Do Sparty přichází jako šestá letní posila po stoperu Davidu Lischkovi, norském pravém obránci Andreasi Vindheimovi, záložníku Michalu Trávníkovi, útočníku Liboru Kozákovi a defenzivním záložníku Ladislavu Krejčím.

Pražský klub tak reaguje početnou marodku ofenzivních hráčů. Kromě kapitána Bořka Dočkala jsou mimo také útočníci Václav Kadlec, Matěj Pulkrab a Václav Drchal.

V nejvyšší české soutěži debutoval Graiciar v dresu Liberce. Při angažmá na severu Čech zaujal skauty italské Fiorentiny, kteří se ho rozhodli získat. V Itálii se ale mladý útočník neprosadil a zahrál si pouze za rezervní tým.

„Ve Spartě už jsem působil, když mi bylo 10 nebo 11 let. Je to pro mě velká čest a moc si téhle šance být ve Spartě vážím, jelikož v mých očích je Sparta největší a nejúspěšnější klub v Česku. Udělám všechno, abych přinesl fanouškům Sparty radost,“ řekl Graiciar v rozhovoru pro klubový web.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#BottleCapChallenge #acsparta ❤️

Příspěvek sdílený AC Sparta Praha (@acsparta_cz),

krb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme