Sparta má další marody, proti Celticu nastoupí bez brankářské jedničky. Do týmu se vrací Hancko

Fotbalisty Sparty před důležitým čtvrtečním utkáním Evropské ligy s Celticem stále trápí rozsáhlá marodka. Kvůli zdravotním problémům do Glasgow neodletěli brankářská jednička Milan Heča, útočník Libor Kozák nebo obránce Matěj Hanousek. K dispozici už naopak je uzdravený stoper Dávid Hancko.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dávid Hancko

Dávid Hancko | Zdroj: Profimedia

Sparta vstoupila do základní skupiny porážkami 1:4 s Lille a 0:3 s AC Milán a proti Celticu ji čeká klíčové utkání, aby si udržela šanci na postup. Trenér Václav Kotal však i před třetím vystoupením v soutěži řeší problémy se složením základní sestavy.

Reprezentant Hložek může Spartě chybět i několik měsíců. Podle médií má zraněné chodidlo

Číst článek

Mimo hru jsou totiž také Martin Minčev, Filip Souček, Dominik Holec a dlouhodobě zranění Lukáš Štetina s Adamem Hložkem. Dobrou zprávou pro Spartu je alespoň návrat Hancka, který v minulé sezoně patřil k největším oporám. Slovenský obránce, jenž na Letné hostuje z Fiorentiny, nehrál od konce minulého ročníku.

Velkou ztrátou je pro Spartu absence brankářské jedničky Heči. V sestavě by ho měl zastoupit Florin Nita, který v tomto ročníku zasáhl jen do pohárového utkání s Blanskem. V minulé sezoně rumunský reprezentant odchytal 13 soutěžních zápasů.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme