‚Přál bych si, aby mi takhle kluci nahrávali pokaždé.‘ Juliš opět sestřelil Celtic, zahraniční nabídky neřeší

Naději na postup do play-off Evropské ligy mají všechny tři české týmy – jenže jejich šance jsou rozdílné. Slavii stačí po výhře 3:1 v Nice už jenom bod, vyhlídky Liberce jsou po porážce 0:2 s Hoffenheimem už jen teoretické. A někde uprostřed je Sparta, která v Praze porazila Celtic Glasgow stejně jako ve Skotsku 4:1. Znovu se ukázal Lukáš Juliš – minule dal hattrick, teď se trefil dvakrát a na letenském stadionu se i bez diváků slavilo.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Juliš

Lukáš Juliš | Zdroj: Profimedia

Jméno Lukáše Juliše si možná ve fotbalovém Celticu Glasgow budou chvíli pamatovat. Útočník Sparty dal tomuto soupeři v Evropské lize nejdřív hattrick ve Skotsku, a teď přidal další dva góly i v Praze.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, co říkal útočník Lukáš Juliš, když svými góly opět sestřelil skotský Celtic

„Tak já bych si přál, aby mi kluci nahrávali každej tejden, jako mi nahrávali, a nemusíme hrát ani proti Celticu. Já jsem hlavně rád, že jsme vyhráli a že se zlepší atmosféra a máme teď dva dny klidu. Musím nás všechny pochválit, zvládli jsme to skvěle,“ vyprávěl nadšený útočník Sparty Lukáš Juliš, který je aktuálně s pěti góly druhým nejlepším střelcem této sezóny Evropské ligy.

Zahraniční nabídky neřeší

A pokud se někomu v pohárech na mezinárodní klubové scéně daří, můžou se objevit potenciální zájemci ze zahraničí.

„Ani nad tím nepřemýšlím, tady jsem podepsal novou smlouvu a jsem tu hrozně šťastnej. Jsem útočník, jsem tady od toho, ale hlavně jsem rád, že jsme vyhráli a máme šanci na postup,“ vyprávěl Juliš.

Sparťanský útočník doufá, že před závěrečnými dvěma zápasy ve skupině – v Lille a doma s AC Milán – stále existuje naděje na účast v jarní část Evropské ligy.

„Jsme zpátky, oni remizovali myslím, takže to v podstatě máme ve vlastních rukou. Samozřejmě si myslím, že Lille i AC Milán jsou trochu dál než Celtic, ale věřím, že se na ně připravíme a jsme schopni postoupit.“

Jestli tuhle víru útočníka Lukáše Juliše dokáže podpořit Sparta i výkony na hřišti, se ale teprve ukáže.

Mirko Vasić, mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme