Sparťané dostali od vedení pokutu tři miliony. Do budoucna jsou možné i personální změny

Fotbalisté a realizační tým Sparty dostali po vyřazení z domácího poháru s Baníkem Ostrava od vedení klubu podle deníku Sport pokutu tři miliony korun. Mužstvu vedenému italským koučem Andreou Stramaccionim navíc hrozí velké personální změny v zimní přestávce, pokud nezvládne ani zbytek podzimu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový trenér fotbalistů Sparty Andrea Stramaccioni (vlevo).

Nový trenér fotbalistů Sparty Andrea Stramaccioni (vlevo). | Zdroj: ČTK

Sparťanští fotbalisté znovu mění cíle pro sezónu. Domácí pohár po prohře s Baníkem také nezískají

Číst článek

Sparťané ve středečním osmifinále MOL Cupu na Letné s Ostravou dvakrát dotáhli nepříznivý stav a remizovali 2:2, ale nakonec s ligovým nováčkem prohráli 2:4 po penaltovém rozstřelu. Třímilionová pokuta se podle informací Sportu rozdělí mezi celý kádr a realizační tým podle výše základního měsíčního platu.

„Vyřazení z poháru je velkým zklamáním, je to další nesplněný cíl, který před týmem v této sezoně stál. Výsledky jsou daleko za očekáváním. Do konce podzimní části zbývá pět ligových utkání a očekáváme maximální nasazení, výkon i výsledky,“ uvedl generální ředitel klubu Adam Kotalík pro Sport.

Sparta po penaltové prohře s Baníkem končí v Mol Cupu. Slavia po přestávce otočila v Jihlavě

Číst článek

Letenský celek, který v létě investoval stamiliony do posil především ze zahraničí, hraje už pouze ligovou soutěž, v níž je bez reálné šance na titul. Po jedenácti kolech ztrácí z pátého místa tabulky propastných 15 bodů na vedoucí Plzeň.

„Po skončení první poloviny soutěže si vyhodnotíme přínos jednotlivých hráčů i realizačního týmu a přijmeme případná opatření,“ řekl Kotalík. Sparta se do konce podzimu v lize utká znovu s Baníkem, Zlínem, Jihlavou, Olomoucí a Mladou Boleslaví.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme