Špekáčková odměna pro fotbalisty Bohemians. Ještě budeme muset najít termín, říká trenér Hašek

Fotbalisté Bohemians začali novou ligovou sezonu nad očekávání. Po remíze ze Sparty dokázali ve druhém ligovém kole vyhrát na domácím stadionu nad Karvinou 2:1. To znamená, že když trenér Klokanů Martin Hašek pozval hráče po remíze na Letné na opékání špekáčků, sejdou se i teď hráči kolem táboráku.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Bohemians se radují z výhry.

Fotbalisté Bohemians se radují z výhry. | Zdroj: FB Bohemians Praha 1905

„Když něco funguje, tak ne třeba to měnit. Ještě budeme muset najít termín, protože v úterý máme pohár,“ vysvětluje Radiožurnálu trenér Martin Hašek drobnou komplikaci, kterou se ale rád zabývá.

Přehrát

00:00 / 00:00

Výhra Bohemians nad Karvinou

Jeho svěřenci předvedli proti Karviné sympatický výkon, drželi míč, měli šance a v závěru rozhodli o svém vítězství. Vítězný gól dal Milan Jirásek, který už s další špekáčkovou odměnou moc nepočítal.

„Po minulém gólu jsme to měli slíbené, ale teď tam nic takového nepadlo. Samozřejmě to nemůžeme dělat po každém zápase. Teď jsme rádi, že jsme udělali tři body doma. Hned v úterý máme pohár, což je také důležitý zápas, který budeme chtít zvládnout,“ řekl Radiožurnálu.

V sobotu bylo na stadionu ohromné vedro, rozhodčí nechali hráče několikrát osvěžit. Pro Jiráska tak mohlo být výhodou, že na hřiště střídal až v osmdesáté minutě. „Je to výhodou jak kdy. Někdy tam hráč naskočí, není rozcvičený a tempo zápasu je veliké a je to spíš nevýhodou. Ale dneska se to spíš potvrdilo jako výhoda, když se mi podařilo dát gól. Jsem rád, že jsem dal gól, a že jsme to zvládli jako tým.“

Trenér Hašek byl mezi těmi, na které je nejnižší vypsaný kurz, že budou jako první odvolaní. Po dvou kolech mají Bohemians čtyři body, což je velmi solidní bilance. A fotbalisté z Ďolíčku tak můžou mít radost i z toho, že jdou naproti očekáváním.

„Samozřejmě jsme to zaznamenali, bavili jsme se o tom v kabině. Myslím si, že to bylo spíš tím, že se nám předtím moc nedařily začátky. Minulý i předminulý rok jsme prvních pět kol moc nechytli a pak se to trošku veze a je to složitější. Teď jsme to chytli, doufejme, za dobrý konec. Povedlo se nám udělat body hned na začátku,“ říká střelec vítězného gólu Milan Jirásek.

Martin Charvát, nis Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme