Společnost HET bude po lize sponzorovat fotbalovou reprezentaci

Společnost HET, která byla v uplynulé sezoně titulárním partnerem fotbalová ligy, bude nadále podporovat český fotbal. Výrobce nátěrových hmot se stal prémiovým partnerem národního týmu. Detaily smlouvy včetně sumy nebyly zveřejněny.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Logo HET ligy

Logo HET ligy | Foto: HET liga

„Jsme moc rádi, že se společnost HET rozhodla i nadále působit v českém fotbale. Po roce spolupráce u nejvyšší ligové soutěže jsme dobře věděli, co můžeme od tohoto partnera očekávat, a jednání tak probíhala rychle a konstruktivně,“ řekl předseda FAČR Martin Malík.

HET se před rokem rozhodl zařadit do názvu fotbalové ligy s vědomím, že nyní v létě ho vystřídá sázková společnost Fortuna. „V předstihu jsme se zajímali o jiné alternativy spolupráce. Ze stávajících možností jsme si vyhodnotili, že podpora národního celku nám dává největší smysl. Jsme česká značka s českými majiteli, kteří fandí českému národnímu týmu,“ řekl jednatel společnosti HET Jiří Sokol.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme