Fotbalová tipovačka: čtenáři iROZHLAS.cz zatím favorizují Francii s Belgií, věří i českému výběru

V londýnském Wembley se 11. července ve finále fotbalového Eura potkají reprezentace Francie a Belgie. Alespoň podle dosavadního tipů čtenářů serveru iROZHLAS.cz. Na přední příčky se dostal i český výběr, který podle některých tipujících dokonce může celý turnaj ovládnout. Do soutěže se můžete zapojit i vy, čas je do soboty 19. června.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipovačka Euro 2020 na serveru iROZHLAS

Tipovačka Euro 2020 na serveru iROZHLAS | Foto: iROZHLAS.cz | Zdroj: Český rozhlas

Celkem logicky se v tipech neodráží podobně velký „český“ optimismus, jako tomu bylo během nedávného hokejového šampionátu

Na fotbalovém Euru patří Češi papírově spíš mezi outsidery, i tak je fanoušci tipují na medailové pozice.

Nejčastěji tipované týmy na účast ve finále

  1. Francie 40,1 %
  2. Belgie 33,2 %
  3. Itálie 30,6 %
  4. Německo 29,7 %
  5. Anglie 21,8 %

Výběr trenéra Jaroslava Šilhavého se tak zatím objevil v 11,4 % všech tipů. Pro srovnání: že národní tým ovládne nedávno skončený hokejový šampionát, predikovala skoro polovina všech soutěžících.

Největšími favority Eura jsou úřadující mistři světa z Francie, první tým žebříčku FIFA Belgie, ve formě hrající Italové a možná překvapivě i Němci. Ti úvodní duel s Francií ve „skupině smrti“ nezvládli.

Do soutěže se stále můžete zapojit na stránce tipovací soutěže. Stačí vybrat konečné pořadí na prvních třech místech podle celkového pořadí a počet gólů, které padnou ve finále v základní hrací době. Tip uložte a sdílejte s přáteli na facebooku nebo twitteru.

Získejte tak zajímavé ceny. Přidejte ke sdílenému příspěvku hashtag #irozhlastipovacka a prvních 10 nejpřesněji tipujících odměníme cenami.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme