VIDEO: Pekhartovo čtyřgólové představení v polské lize, český útočník stihl hattrick za 13 minut

Fotbalista Tomáš Pekhart zařídil ve 22. kole polské ligy vítězství Legie Varšava 4:0 na půdě Zaglebie Lubin. Český reprezentant vstřelil všechny čtyři góly a hattrick zvládl v rozmezí pouhých 13 minut.

Tento článek je více než rok starý.

Krakov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jednatřicetiletý Pekhart otevřel gólovou listinu v šesté minutě z penalty. Poté vsítil další branku a v 19. minutě už dovršil hattrick. Konečný výsledek stanovil v 63. minutě.

Pekhart se znovu trefil za Legii, dal už čtrnáctý gól v sezoně

Číst článek

Bývalý hráč Slavie, Sparty, Jablonce či Norimberku, který nechybí v nominaci národního týmu na úvodní tři kvalifikační duely o postup na mistrovství světa, vstřelil v 19 zápasech této ligové sezony stejný počet branek a vede tabulku kanonýrů o devět gólů.

Obhájce titulu Legia vyhrála v lize popáté za sebou a v čele tabulky má sedmibodový náskok před Štětínem.

Wisla od 60. minuty prohrávala, ale v 75. minutě srovnal Brown. O 13 minut později Frydrych z pokutového kopu dokonal obrat.

Jednatřicetiletý bývalý hráč Ostravy a Slavie se trefil podruhé v této ligové sezoně. V nastavení přidal pojistku Savic. Krakovský celek se posunul na 11. místo.

Polská fotbalová liga - 22. kolo:

Warta Poznaň - Bielsko-Biala 2:0, Wisla Krakov - Mielec 3:1 (za domácí jeden gól Frydrych), Zaglebie Lubin - Legia Varšava 0:4 (všechny góly Pekhart).

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme