Souček se znovu trefil a pomohl srazit Aston Villu, dalšími góly se blýskla nová posila Lingard

Tomáš Souček se znovu střelecky prosadil a ve 22. kole Premier League pomohl West Hamu k výhře 3:1 na hřišti Aston Villy. Dva góly přidal Jesse Lingard, který do týmu přišel na hostování z Manchesteru United. Český záložník se v letošní sezoně anglické ligy trefil už osmkrát a je suverénně nejproduktivnějším hráčem „Kladivářů“.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn (Aktualizováno: 23:43 3. 2. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček

Tomáš Souček | Zdroj: Reuters

Souček potvrdil, že prožívá životní sezonu. Na půdě Aston Villy ve středu v 51. minutě otevřel skóre poté, co si naběhl za obranu a křížnou střelou poslal míč přesně k zadní tyči.

Střelecký lídr a král vzdušných soubojů. Souček znovu sklízí chválu, Moyes ocenil jeho charakter a vůli

Číst článek

Další dvě branky West Hamu dal Lingard, jemuž skvěle vyšla premiéra po příchodu z Manchesteru United do londýnského klubu.

Souček se trefil se ve druhém z posledních tří ligových zápasů. Pětadvacetiletý český reprezentant z pozice defenzivního záložníka zaznamenal v této sezoně Premier League už osm branek a figuruje v elitní patnáctce kanonýrů soutěže. Zároveň je nejlepším týmovým střelcem.

Anglická fotbalová liga - 22. kolo:
Burnley - Manchester City 0:2 (3. Gabriel Jesus, 38. Sterling), Fulham - Leicester 0:2 (17. Iheanacho, 44. Justin), Leeds - Everton 1:2 (48. Raphinha - 9. Sigurdsson, 41. Calvert-Lewin), Aston Villa - West Ham United 1:3 (81. Watkins - 56. a 83. Lingard, 51. Souček), Liverpool - Brighton 0:1 (56. Alzate).

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme