Ocenění za vydařený prosinec. Souček je v nominaci na nejlepšího hráče Premier League

Český fotbalista Tomáš Souček má za sebou asi nejlepší měsíc v barvách West Hamu. Vytáhlý záložník se třemi góly vyšvihl do čela klubové tabulky střelců a dostalo se mu ocenění i ze strany Premier League. Souček byl vybrán mezi osm nejlepších hráčů za prosinec a ocitl se ve společnosti nejzářivějších světových hvězd.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista West Hamu Tomáš Souček

Fotbalista West Hamu Tomáš Souček | Foto: PETER BYRNE | Zdroj: Reuters

Liverpoolský kanonýr Muhammad Salah, ofenzivní duo Manchesteru United Marcus Rashford, Bruno Fernandes nebo třeba stoper Manchesteru City John Stones. I s těmito hvězdami soupeří Souček v prestižní anketě.

‚Běžně bych teď jedl bramborový salát.‘ Souček je po novoroční trefě nejlepším střelcem West Hamu

Číst článek

Nominaci si vysloužil nejen třemi trefami v nabitém prosincovém programu, ale i výkony, kterými pomohl West Hamu udržet pozici ve středu tabulky. Český záložník navíc svou bilanci ještě vylepšil na Nový rok, kdy vstřelil jedinou branku při vítězství na hřišti Evertonu.

„Před rokem jsem si vůbec nedovedl představit, že bych sebe viděl mezi tak velkými jmény. Je pro mě čest být nominován na hráče měsíce. Jsem rád, že jsem mohl pomoct klubu!“ uvedl Souček na svém twitteru.

Dalšími nominovanými jsou Emiliano Martínez a Anwar El Ghazi z Aston Villy a stoper Burnley Ben Mee.

O vítězi rozhodují hlasy fanoušků, kapitánů všech klubů Premier League a fotbaloví experti. Hlasování bude ukončeno v pondělí.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme