Souček po remíze s Manchesterem City: Je dobře, že jsme v tabulce před nimi, pochvaluje si záložník

Fotbalisté West Hamu v sobotním zápase Premier League uhráli remízu 1:1 s Manchesterem City a londýnský celek je v aktuální ligové tabulce na 11. místě právě před Citizens. Český záložník Tomáš Souček by byl rád, kdyby jeho týmu tato pozice vydržela co možná nejdéle.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček se spoluhráči z West Hamu

Tomáš Souček se spoluhráči z West Hamu | Zdroj: Profimedia

„S výsledkem jsme spokojení, i když jsme pomýšleli na vítězství. Měli jsme šance a skvěle jsme bránili. Je škoda, že jsme nevyhráli, ale Manchester City měl také spoustu příležitostí, takže si oba týmy zasloužily remízu,“ řekl Souček pro klubový web.

Coufal přihrál na gól West Hamu proti City, u remízy proti favoritovi byl i Souček

Číst článek

West Ham v předchozím kole smazal v závěru třígólový náskok Tottenhamu a remizoval 3:3. Po úvodních dvou porážkách neprohráli svěřenci trenéra Davida Moyese v Premier League čtyřikrát po sobě.

„V týmu panuje dobrá atmosféra, příjemný duch a věříme si, že můžeme hrát a bodovat proti takovým mužstvům jako Manchester City nebo Tottenham. Je dobře, že jsme v tabulce před City, snad to tak zůstane co nejdéle,“ uvedl pětadvacetiletý defenzivní záložník.

West Ham vedl na prázdném Olympijském stadionu od 18. minuty, kdy se Michail Antonio po centru Vladimíra Coufala prosadil výstavními „nůžkami“. Po pauze vyrovnal Phil Foden.

Fantastická trefa Michaila Antonia do sítě Citizens:

Souček po utkání vyzdvihl Antoniův přínos pro tým. „Všichni vědí, jak je velký, mnohokrát nám pomohl. To samé předvedl i proti City. Daří se mu a doufám, že je v pořádku, protože ve druhé půli musel střídat,“ prohlásil bývalý fotbalista Žižkova, Liberce a Slavie, odkud zamířil do West Hamu.

Anglický celek za něj zaplatil přes půl miliardy korun, čímž ze Součka udělal nejdražšího hráče, který kdy přestoupil z české ligy do zahraničí.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme