Tři góly a jedna asistence. Zlatan Ibrahimović zaznamenal premiérový hattrick v MLS

Zlatan Ibrahimović si v zámořské fotbalové lize MLS připsal první hattrick. Hvězdný švédský útočník stihl dát tři góly za 24 minut a rozhodl o vítězství Los Angeles Galaxy nad hosty z Orlanda 4:3. Svoji bilanci v severní Americe vylepšil na 15 gólů ze 17 utkání.

Tento článek je více než rok starý.

Carson / USA Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ibrahimović nejprve přihrál na první vyrovnávací gól. Ve druhém poločase nedělního zápasu se trefil hlavičkou na 2:2, pak „rybičkou“ a dalším zásahem hlavou srovnal na 3:3 a jen čtyři minuty nato poslal do sítě odražený míč ranou pravačkou.

‚Kdybych přišel před 10 lety, už jsem prezidentem.‘ Zlatan Ibrahimović září v dresu Los Angeles

Číst článek

Za následnou oslavu hattricku svlečením dresu dostal šestatřicetiletý fotbalista žlutou kartu, ale nálepku pro hrdinu zápasu mu to nevzalo.

Ibrahimović se s 15 góly posunul na druhé místo v tabulce střelců, lepší je jen suverénní lídr Josef Martínez. Venezuelský útočník nejlepšího týmu soutěže Atlanty dal ve 23 zápasech 24 branek.

Tým Galaxy drží devět zápasů v MLS neporazitelnost a s 35 body je v Západní konferenci třetí za Dallasem a městským rivalem FC.

„Byl to pro mě dobrý den. Vyhráli jsme. Kdybychom nevyhráli, tak je úplně jedno, kolik jsem dal gólů,“ komentoval Ibrahimović své vystoupení pro klubový web.

bor, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme