Tým bude poprvé za dva roky sankcionován, uvedl po zápase v Jablonci šéf Slavie Jaroslav Tvrdík

Pondělní remíza 1:1 v dohrávce 15. ligového kola v Jablonci bude mít pro fotbalisty Slavie dohru. Předsedovi představenstva Jaroslavu Tvrdíkovi došla po další podzimní ztrátě trpělivost a na sociální síti oznámil, že poprvé za dobu jeho více než dvouletého působení v klubu bude tým potrestán blíže nespecifikovanými sankcemi.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Tvrdík, šéf Slavie

Jaroslav Tvrdík, šéf Slavie | Zdroj: ČTK

"Naši hráči a trenéři jsou odměňováni nad poměry české ligy. Měli by být špičkovými profesionály. A na trávníku to prostě není vidět. Trpělivost vypršela," napsal Tvrdík na svůj twitterový účet.

Rozladila ho nejen remíza v Jablonci, ale i nedávné výkony při porážkách doma s Libercem a v Plzni.

"Budujeme tým. Naše cesta k vrcholu je přímější, než se dalo čekat. Trenérskému týmu i hráčům vytváříme nejlepší možné podmínky. Za výkony proti Plzni, Liberci a Jablonci však odměňovat nelze a tým bude poprvé za dva roky sankcionován," uvedl Tvrdík.

"A těšíme se na Jana Nezmara," připomněl příchod libereckého sportovního ředitele po podzimu.

Slavia v minulé sezoně nečekaně získala titul. Tým vloni v úvodu podzimu převzal trenér Jaroslav Šilhavý a v součtu se začátkem tohoto ročníku s ním vytvořil rekordní sérii 36 ligových zápasů bez porážky.

Osm let bez výhry. Fotbalisté Slavie znovu nedokázali porazit Jablonec na jeho hřišti

Číst článek

Před měsícem však Slavia doma v 11. kole prohrála s Libercem 1:2, o dvě kola později podlehla v Plzni 0:1 a nyní jen remizovala v Jablonci, i když vedla a měla zápas rozehraný na výhru.

Červenobílí zvítězili jen v osmi z 15 kol a z třetího místa mají po polovině soutěže na vedoucí Viktorii propastnou ztrátu 14 bodů. Na druhou Olomouc mají tříbodové manko. Dojem z podzimu mohou Pražané vylepšit příští čtvrtek, kdy jim k postupu do jarní vyřazovací fáze Evropské ligy stačí doma neprohrát s Astanou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme