'Upadl jsem na trenažéru.' Argentinec Carlos Tévez popírá, že by se zranil při fotbalu s vězni

Argentinský útočník Carlos Tévez popřel, že by utrpěl zranění při fotbálku ve vězení během návštěvy nevlastního bratra. Hráč Bocy Juniors uvedl, že si poranil lýtko v tělocvičně, když upadl na trenažéru.

Tento článek je více než rok starý.

Buenos Aires Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Carlos Tevez (vpravo) během posledního zápasu za Boca Juniors

Carlos Tevez (vpravo) během posledního zápasu za Boca Juniors | Zdroj: Reuters

"Nechápu, proč mi někdo nevěří. Kdyby se mi to nestalo v tělocvičně, tak bych to netvrdil," uvedl Tévez v rozhovoru pro televizní stanici TyC Sports.

Fotbalista Carlos Tévez se zranil během návštěvy nevlastního bratra ve vězení

Číst článek

"Začalo se spekulovat o vězení nebo golfu. Ale oni někdy ani nevědí, že plácají nesmysly. Já vždycky mluvím pravdu, ať už je to politicky korektní, nebo ne," řekl bývalý útočník Manchesteru United i City nebo Juventusu.

Podle argentinského listu Clarín doplatil Tévez na fotbálek s vězni v Córdobě, kde si jeho bratr Juan Alberto Martínez odpykává šestnáctiletý trest za ozbrojené přepadení z roku 2010. Bývalý reprezentant prý utrpěl zranění při drsném faulu.

"Nejsem takový idiot, abych se šel ukazovat do basy. Tyhle kraviny, co vypouštějí, mi ubližují a zároveň mě posilují, protože se musím dál vyvíjet. Je načase sklapnout a odevzdat všechno na hřišti," uvedl Tévez.

Ten se vrátil do Argentiny po lukrativním, ale nepovedeném angažmá v čínském klubu Šanghaj Šen-chua, které označil za sedmiměsíční dovolenou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme