Vedení Slavie kritizuje vlastní fanoušky. Ti po utkání s Bohemians odmítli dres Halila Altintopa

Zklamání u vedení Slavie způsobují nyní nejenom výsledky na sportovním poli, ale i chování fanoušků. S těmi měla problém po zápase v Ďolíčku proti Bohemians nová posila Halil Altintop. Jako poděkování za podporu během utkání se jim rozhodl hodit svůj dres, ale ten po chvíli přistál znovu na trávníku. Na celou situaci reagoval na twitteru předseda představenstva Jaroslav Tvrdík.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisty Slavie Praha čekají v Evropské lize těžcí soupeři

Fotbalisty Slavie Praha čekají v Evropské lize těžcí soupeři | Zdroj: ČTK

Halil Altintop je jednou z nových posil Slavie. Zatím však nepředvádí svůj fotbalový talent a zkušenosti, tak, jak by si zřejmě slávističtí fanoušci představovali. Turecký záložník odehrál tři ligová utkání, ve kterých si připsal jeden gól za proměněnou penaltu proti Teplicím.

Svůj zatím poslední ligový start si určitě bude pamatovat. Po jeho konci hodil fanouškům svého nového klubu dres jako poděkování za podporu. Když se však otočil k odchodu do kabin, jeho dres přistál zpátky na hrací ploše.

Slavia si nevylepšila střeleckou bilanci před zápasem s Apoelem. Vršovické derby skončilo bez vítěze

Číst článek

Reakce vedení na sebe nenechala dlouho čekat. „Jsem znechucen jak z chování k Halilovi, tak z přeškrtnutých duhových vlajek. Pro tyhle fanoušky fotbal neděláme,“ napsal na svém twitterovém účtu předseda představenstva Jaroslav Tvrdík.

Reaguje tak nejenom na vrácení dresu ale i na další chování fanoušků. Změněný symbol LGBT komunity totiž do svého kotle mimo klasických vlajek vyvěsili slávističtí příznivci.

Pod Tvrdíkovým příspěvkem většina uživatelů chování fanoušků odsuzuje a vyjadřuje podporu tureckému hráči.

Předseda představenstva si také na svém twitteru změnil profilový obrázek, na kterém je nyní Altintop. Ten drží v rukou slávistickou šálu se sloganem sešívaných „Spolu jsme silnější“.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme