VIDEO: Vedení bránili s lopatami v ruce, fotbalisté v Anglii narychlo odklízeli sníh

Za stavu 2:1 10 minut před koncem se hráči anglického Peterborough museli místo bránění chopit lopat. Rozhodčí totiž hrozil, že zápas proti Walsallu předčasně ukončí.

Tento článek je více než rok starý.

Peterborough/Anglie Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Když rozhodčí zastavil zápas, řekl nám, že máme pět minut, abychom odklidili aspoň čáry. Zapojili se všichni, od kancelářského personálu po hráče. Ukázalo to, jak klub drží spolu,“ řekl podle Guardianu David Oldfield, dočasný trenér Peterborough.

Slavný 'Orel Eddie': Britové nejsou národ pro zimní sporty, utrácíme za ně příliš

Číst článek

V souboji proti Walsallu ve třetí anglické lize dokázali The Posh otočit zápas a vedli 2:1, celou druhou půli ale v Cambridgeshiru 120 kilometrů severně od Londýna hustě sněžilo a v závěru už byla na konci souvislá sněhová pokrývka.

V tu chvíli rozhodčí po poradě s oběma střídačkami stanovil ultimátum: Když domácí neuklidí aspoň čáry, zápas ukončí. Mezi lidmi, kteří se narychlo chopili lopat a hrabel vyčnívali dva hráči, obránce Steven Taylor a útočník Junior Morais.

I díky nim se podařilo hrací plochu dostat do stavu, kdy byl rozhodčí ochoten připustit pokračování zápasu. Hráči Peterborough výhru udrželi a v tabulce League One jsou osmí, jen tři body za pozicemi zaručujícími postup do play-off o postup.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme