Dva dny po přestupu a Coufal pomohl k výhře 3:0 nad Leicesterem, v základu nechyběl ani Souček

Vladimír Coufal dva dny po svém přestupu z pražské Slavie do londýnského West Hamu naskočil do základní sestavy a pomohl k výhře 3:0 na hřišti Leicesteru. Společně s ním mohl vítězství na půdě dosud stoprocentních „Lišek“ slavil i Tomáš Souček.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn (Aktualizováno: 17:39 4. 10. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Coufal nastoupil při premiérovém zápase v dresu anglického West Hamu

Vladimír Coufal nastoupil při premiérovém zápase v dresu anglického West Hamu | Zdroj: Reuters

Coufal si na tempo Premier League zvykl rychle a defenziva West Hamu fungovala na výbornou. „Kladiváři“ dokázali nejproduktivnější útok soutěže v čele s Jamiem Vardym ubránit a navíc soupeři nasázeli tři góly.

Coufal po přestupu: Jsem moc šťastný, že jsem se stal součástí rodiny West Hamu

Číst článek

Nejprve se ve 14. minutě hlavou prosadil Michail Antonio a ve 34. minutě přidal druhý zásah Pablo Fornals.

V 83. minutě přidal pojistku hostů po rychlém brejku Jarrod Bowen. Coufal sice v závěru utkání uviděl od rozhodčího žlutou kartu za faul na Harveyho Barnese, ale povedený debut v nejvyšší anglické fotbalové soutěži mu to nezkazilo.

„Chtěl bych poděkovat všem mým spoluhráčům, kterou jste mi dali před zápasem. Zvláště musím poděkovat Tomáši Součkovi za to, že se tady o mě stará,“ svěřil se po zápase na sociálních Coufal a přidal i několik fotografií.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme