Vysočina má nového trenéra, jihlavské fotbalisty přebírá Ivan Kopecký

Novým trenérem fotbalistů Vysočiny Jihlava se stal Ivan Kopecký, který v poslední sezoně vedl druholigové Vítkovice. Klub informaci potvrdil na svých webových stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Jihlava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ivan Kopecký, nový trenér Jihlavy

Ivan Kopecký, nový trenér Jihlavy | Foto: www.fcvysocina.cz

"Dostal jsem určitý čas na rozmyšlenou a nakonec došlo k oboustranné dohodě. Hrozně si této nabídky vážím a práce pro FC Vysočina pro mne představuje velkou motivaci," řekl Kopecký pro klubový web.

Jihlavu v závěru minulé sezony trénoval Josef Jinoch, který s Vysočinou skončil na čtrnáctém místě a zachránil ji v nejvyšší soutěži. Od června se Jinoch přesunul na pozici sportovního ředitele. Asistentem Kopeckého zůstane Michal Kadlec, realizační tým doplní kondiční trenér Miroslav Mikšíček a fyzioterapeut Vít Čížek.

"Budeme se snažit vytvořit z hráčů ucelený kolektiv a být jako jedna velká rodina. Věřím, že jsme z hráčů schopní dostat více, než dosud předváděli. Chceme na svoji stranu dostat diváky, aby nám fandili a ocenili snahu týmu," prohlásil někdejší záložník Drnovic.

Kopecký přišel do Vítkovic v lednu a společně s Romanem Westem dokázal nováčka udržet ve druhé lize, přestože po podzimu bylo mužstvo v tabulce s velkou ztrátou předposlední.

"Ten půlrok mě neskutečně obohatil. V Ostravě jsem prožil moc krásné období a našel jsem tady fantasticky pracovitou partu lidí i fotbalistů, která táhla za jeden provaz. A na ně nikdy nezapomenu, stejně jako na fanoušky, kteří nám na jaře hodně pomohli," citovaly Kopeckého internetové stránky Vítkovic.

Jihlava hledala nového kouče delší dobu, podle spekulací médií se zajímala o Romana Pivarníka, Radima Kučeru, Bohumila Páníka, Josefa Csaplára nebo Jozefa Vukušiče.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme