Český souboj v Premier League vyzněl pro West Ham, Coufal přispěl k obratu asistencí

Vladimír Coufal se podílel asistencí na výhře West Hamu 2:1 na hřišti Burnley v dohrávce 34. kola anglické fotbalové ligy. Celý zápas za vítěze odehrál i Tomáš Souček, který v úvodu zavinil penaltu, po níž šli domácí do vedení. Matěj Vydra nastoupil v základní sestavě Burnley a na hřišti vydržel hodinu hry, než byl vystřídán.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček v hlavičkovém souboji s Chrisem Woodem z Burnley

Tomáš Souček v hlavičkovém souboji s Chrisem Woodem z Burnley | Foto: JON SUPER | Zdroj: Reuters

West Ham po dvou porážkách začal opět špatně. Souček fauloval ve vápně Chrise Wooda a novozélandský fotbalista z penalty vstřelil jedenáctou branku v tomto ligovém ročníku, kterou potvrdil pozici nejlepšího střelce Burnley.

V Anglii začalo vyšetřování, šesti velkoklubům hrozí kvůli fotbalové superlize postih

Číst článek

Hosté však odpověděli záhy. Po Coufalově centru vyrovnal hlavičkou Antonio a chvíli nato jamajský útočník vstřelil další gól. Devátou trefou v soutěži se dotáhl na nejlepší týmové střelce Součka a Jesseho Lingarda.

Ve 35. minutě se málem radoval z vyrovnávacího gólu Matěj Vydra, který si poradil i s gólmanem West Hamu, ale před prázdnou brankou na poslední chvíli zasáhl Craig Dawson.

Kladiváři jsou v tabulce pátí o tři body za čtvrtou Chelsea, které v předchozím zápase podlehli, a dál živí naději na účast v Lize mistrů.

Anglická fotbalová liga - 34. kolo:

West Bromwich - Wolverhampton 1:1 (62. Diagne - 45.+2 Silva), Burnley - West Ham United 1:2 (19. Wood z pen. - 21. a 29. Antonio).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme