West Ham potvrdil v dohrávce roli favorita, u výhry nad posledním Sheffieldem byli i Souček s Coufalem

Fotbalisté West Hamu v anglické lize porazili 3:0 poslední Sheffield United. V tabulce Kladivářům, za které odehráli celý zápas čeští reprezentanti Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem, patří páté místo. Od Chelsea na čtvrté pozici zaručující start v Lize mistrů je však dělí jen skóre.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn (Aktualizováno: 23:11 15. 2. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost fotbalistů West Hamu po vstřeleném gólu

Radost fotbalistů West Hamu po vstřeleném gólu | Foto: GLYN KIRK | Zdroj: Reuters

Vítězství domácímu celku zajistili Declan Rice z penalty, Issa Diop a Ryan Fredericks. Další gól West Hamu mohl přidat Coufal, který šel v 73. minutě sám na brankáře, ale Aaron Ramsdale si s jeho pokusem poradil a český obránce tak na první zásah v Premier League stále čeká.

Barák dal pátý gól v sezoně a vystřelil Veroně v italské lize vítězství nad Parmou

Číst článek

Chelsea o čtvrtém vítězství za sebou rozhodla už v prvním poločase, kdy se prosadili Olivier Giroud a Timo Werner, který si připsal první ligový gól od 7. listopadu.

Blues se posunuli na čtvrté místo tabulky o skóre před West Ham a oba londýnské celky přeskočily obhájce titulu Liverpool, který na ně po sérii tří porážek na šestém místě ztrácí dva body.

Anglická fotbalová liga - 24. kolo:
West Ham United - Sheffield United 3:0 (41. Rice z pen., 58. Diop, 90.+6 Fredericks), Chelsea - Newcastle 2:0 (31. Giroud, 39. Werner)

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme