West Ham vypadl z poháru s Manchesterem United po prodloužení. Končí i Vydrovo Burnley

Fotbalisté West Hamu s Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem neuspěli ve vyrovnaném osmifinálovém zápase Anglického poháru na hřišti Manchesteru United. Domácímu favoritovi zajistil vítězství 1:0 po prodloužení gólem v 98. minutě střídající Scott McTominay. Oba čeští reprezentanti odehráli celý zápas.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Záložník West Hamu Tomáš Souček v souboji s Nemanjou Matićem z Manchesteru United

Záložník West Hamu Tomáš Souček v souboji s Nemanjou Matićem z Manchesteru United | Foto: Phil Noble | Zdroj: Reuters

Burnley s útočníkem Matějem Vydrou v sestavě vypadlo s druholigovým Bournemouthem, kterému podlehlo 0:2. Hosté uspěli i s prozatímním koučem Jonathanem Woodgatem, jenž vede mužstvo po nedávném odvolání trenéra Jasona Tindalla.

Bournemouth, který loni sestoupil z Premier League, poslal do vedení v 21. minutě Sam Surridge a v druhém poločase pojistil výhru z penalty Junior Stanislas. V Anglickém poháru se tým dostal tak daleko poprvé od roku 1957.

Kouč Burnley Sean Dyche nasadil hodně kombinovanou sestavu. Oproti poslednímu ligovému zápasu udělal osm změn. Vydra odehrál 74 minut.

V základní sestavě Burnley měl nastoupit i Erik Pieters, ale televizní reportér upozornil zástupce klubu, že nizozemský obránce kvůli žlutým kartám z minulých kol nesmí hrát.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme