Souček pomohl West Hamu k bodu ze Southamptonu. Kanonádu Leedsu odstartoval kuriózní vlastní gól

Fotbalisté West Hamu remizovali v 16. kole anglické ligy v Southamptonu bez branek a nevyhráli už ve čtvrtém utkání za sebou. Defenzivní záložník Tomáš Souček odehrál za hosty celý zápas, jeho spoluhráč Vladimír Coufal zůstal poprvé od podzimního příchodu ke Kladivářům na lavičce.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Záložník West Hamu Tomáš Souček (vlevo) v souboji s Theem Walcottem ze Southamptonu

Záložník West Hamu Tomáš Souček (vlevo) v souboji s Theem Walcottem ze Southamptonu | Foto: ANDREW BOYERS | Zdroj: Reuters

Podruhé za sebou naplno bodoval Arsenal, kterému vítězství 1:0 v Brightonu vystřelil po pouhých 21 sekundách na hřišti střídající Alexandre Lacazette. Kanonýři se v neúplné tabulce posunuli na třinácté místo.

Odložený zápas Premier League může mít dohru. Everton chce znát podrobnosti o koronaviru u Citizens

Číst článek

Burnley bez zraněného českého útočníka Matěje Vydry zdolalo zásluhou Bena Meeho poslední Sheffield United 1:0. Sheffield jako jediný tým v ligové sezoně stále nevyhrál.

V souboji nováčků Leeds rozstřílel West Bromwich na jeho hřišti 5:0. Hosté rozhodli o výhře už v prvním poločase, v němž skórovali čtyřikrát. Úvodní branka padla po kuriózní „malé domů“, když Romaine Sawyers překvapil brankáře Sama Johnstona a poslal míč do vlastní odkryté sítě.

Anglická fotbalová liga - 16. kolo:
Brighton - Arsenal 0:1 (66. Lacazette), Burnley - Sheffield United 1:0 (32. Mee), West Bromwich - Leeds 0:5 (9. vlastní Sawyers, 31. Alioski, 36. Harrison, 40. Rodrigo, 72. Raphinha), Southampton - West Ham United 0:0.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme