West Ham v novém roce válí, k vítězství nad West Browmwichem přispěl asistencí obránce Coufal

Fotbalisté West Hamu porazili v 18. kole anglické ligy i díky asistenci obránce Vladimíra Coufala předposlední West Bromwich 2:1. Za vítězný tým odehrál celé utkání také defenzivní záložník Tomáš Souček. Kladiváři vyhráli v součtu s pohárovým utkáním se Stockportem všechny čtyři soutěžní duely v tomto roce.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Coufal se raduje se spoluhráčem z West Hamu Jarrodem Bowenem

Vladimír Coufal se raduje se spoluhráčem z West Hamu Jarrodem Bowenem | Zdroj: Reuters

Domácí otevřeli skóre v nastavení prvního poločasu. Přetažený centr Saida Benrahmy vrátil Coufal z první před branku na Bowena, který hrudí usměrnil míč do sítě. Coufal si připsal třetí asistenci v Premier League od podzimního příchodu z pražské Slavie.

Zlatan je zpět. Hvězdný útočník nastoupil poprvé po zranění od začátku a dvěma góly zařídil Milánu body

Číst článek

Nováček soutěže srovnal šest minut po změně stran zásluhou Matheuse Pereiry. Vedení londýnskému celku vrátil o čtvrt hodiny později Michail Antonio.

Kladiváři vyhráli třetí ligový zápas za sebou, navíc jen jednou inkasovali. Svěřenci kouče Davida Moyese se bodově dotáhli na šestý Everton, který má k dobru dva duely.

Anglická fotbalová liga - 18. kolo:
West Ham United - West Bromwich 2:1 (45.+1 Bowen, 66. Antonio - 51. Pereira)

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme