Za škrcení rozhodčího si Švancara z okresního přeboru nezahraje tři roky

Po zápase napadl rozhodčího a teď si tři roky nezahraje. Fotbalová disciplinární komise OFS Olomouc tak rozhodla o drahanovickém Lukášovi Švancarovi, který po jednom z květnových utkání škrtil rozhodčího Jana Kamlera, který skončil v nemocnici. Kromě zákazu činnosti do 30. června 2020 dostal hráč také pokutu ve výši tři tisíce korun.

Tento článek je více než rok starý.

Olomouc Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ilustrační foto

Ilustrační foto | Foto: Fotobanka Pixabay

„Ty žebráku, to jsi to nemohl skončit hned po tom gólu, ty seš zm*d,“ cituje olomoucký deník zápis disciplinární komise.

„Napadený muž měl zhmožděniny v oblasti krku a bylo mu nevolno. Po ošetření a zajištění byl převezen do Fakultní nemocnice Olomouc,“ řekl v květnu pro iROZHLAS.cz mluvčí záchranné služby Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

K incidentu došlo 28. května 2017 v utkání II. třídy mezi Drahanovicemi a Chomoutovem. Švancara měl sudího napadnout poté, co dostal červenou kartu. „Rozhodčí byl škrcen domácím hráčem a později odhozen na zem, kde ležel až do příjezdu sanitky,“ uvedl chomoutovský klub na svém facebooku.

„Na hřišti nebylo vidět, který pořadatel je který, a jestli tam vůbec některý je. Později se ukázalo, že se přece nějaký našel. O pár desítek minut přijela na pokyn zasahujícího lékaře i policie, která začala a zahájila svoje vyšetřování. Dle dostupných informací na hřišti dotyčný, který napadl hlavního rozhodčího, již v minulosti provedl nějakou neplechu,“ pokračuje příspěvek na sociální síti.

Podle jednatele klubu Drahanovice Aleše Hradeckého šlo o nedorozumění a blíže se tehdy k případu nechtěl vyjadřovat.

 

niš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme