Záložník Mareček přestoupil ze Sparty do belgického Lokerenu

Záložník Lukáš Mareček přestoupil ze Sparty do Lokerenu, se kterým trojnásobný reprezentant podepsal smlouvu do konce června 2021. Sedmadvacetiletý fotbalista už v minulosti v Belgii působil v dresu bruselského Anderlechtu.

Lokeren (Aktualizováno: 18:49 29. 1. 2018) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Záložník Lukáš Mareček podepsal smlouvu s belgickým Lokerenem. Na fotce se sportovním ředitelem klubu Willym Reyndersem a agentem Viktorem Kolářem.

Záložník Lukáš Mareček podepsal smlouvu s belgickým Lokerenem. Na fotce se sportovním ředitelem klubu Willym Reyndersem a agentem Viktorem Kolářem. | Foto: SPORT INVEST

„Vracím se po čtyřech rokách a to, že vím, do čeho jdu, může být moje výhoda," uvedl tiskové zprávě Mareček, který přišel do Anderlechtu v roce 2010 z Brna.

V belgickém celku strávil český záložník tři sezony, v ročníku 2012/2013 odešel na hostování do Heerenveenu.

„I přesto, že teď Lokeren nemá sezonu úplně povedenou, věřím, že sezonu dohrajeme dobře. A samozřejmě se budu snažit Lokerenu pomoct k lepšímu umístění," uvedl Mareček.

V roce 2013 přestoupil do Sparty, za kterou v nejvyšší soutěži odehrál 100 zápasů a získal s ní double za triumf v lize i poháru. Začátkem roku mu však vedení klubu oznámilo, že s ním pro jaro už nepočítá.

„Nejsem nadšený z toho, jak se Sparta v konci zachovala. Musel jsem chvíli trénovat bokem a nemohl jsem být v týmu," uvedl.

V třináctém celku belgické ligy se Mareček mimo jiné potká se sportovním ředitelem Willym Reyndersem, který jako trenér v klubu zažil české hráče Jana Kollera, Romana Vonáška, Martina Pěničku nebo Václava Budku.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme