Přichází kobra, hlásí fotbalová Plzeň. Útočník Ondrášek se po osmi letech vrací do české ligy

Fotbalová Plzeň potvrdila na svém webu příchod útočníka Zdeňka Ondráška z Dallasu. Jednatřicetiletý český reprezentant podstoupí v úterý zdravotní prohlídku a poté se oficiálně stane hráčem Viktorie.

Tento článek je více než rok starý.

Plzeň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondrášek zdraví fanoušky Dallasu

Ondrášek zdraví fanoušky Dallasu | Zdroj: Reuters

Ondrášek působil v Dallasu, který hraje zámořskou MLS, od přelomu let 2018 a 2019. Texaský celek jeho odchod do Plzně potvrdil v neděli, Západočeši ale až v pondělí.

🐍 PŘICHÁZÍ KOBRA 🐍
Viktoria Plzeň potvrzuje příchod Zdeňka Ondráška. Jednatřicetiletý rodák ze Strakonic a český reprezentant přestupuje do západočeské metropole z @FC Dallas.
Vítej v Plzni! ❤️💙

ČLÁNEK ➡️ fcviktoria.cz/clanek.asp?id=…

#fcvp

11:55 – 14. 09. 2020

17 169

Ondrášek, kterému se přezdívá „Kobra“, se podle prohlášení, zveřejněného na webu Dallasu, rozhodl vrátit do rodné země kvůli rodině.

Poslední start v české lize si připsal za České Budějovice v únoru 2012. Celkem má v nejvyšší české soutěži na kontě 81 startů a 22 gólů. Poté hrával za norské Tromsö, Wislu Krakov a Dallas. V plzeňském útoku doplní dvojici Jean-David Beauguel a Tomáš Chorý.

Díky dobrým výkonům si Ondrášek loni vysloužil premiérovou pozvánku do české reprezentace a hned při prvním startu coby střídající hráč zajistil vítězným gólem nečekanou domácí výhru 2:1 nad Anglií v evropské kvalifikaci. Za národní tým má na kontě čtyři zápasy.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme