Zlín chce vyhrát Československý superpohár. Proti němu bude stát Slovan Bratislava

V pátek večer se odehraje souboj mezi vítězi domácích pohárů z České a Slovenské republiky. V prvním ročníku Československého superpoháru se proti sobě postaví týmy FC Fastav Zlín a ŠK Slovan Bratislava.

Tento článek je více než rok starý.

Uherské Hradiště Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Logo Československého superpoháru

Logo Československého superpoháru | Zdroj: STES

Český celek teprve nyní zahájil letní přípravu, zatímco jeho slovenskému protihráči zbývá už jen 14 dní do zápasu prvního předkola Evropské ligy.

Zlín bude hrát jen s omezeným kádrem. Chybět mu budou Vukadinović, Jugas a Živulić, kteří po sezoně odešli. Naopak nově příchozí posily nastoupit nesmějí.

Slovan Bratislava získal národní pohár po hladkém vítězství nad Skalicou 3:0. Český celek slavil vítězství v domácím Mol Cupu po výhře nad Opavou 1:0.

Československý superpohár nahrazuje dřívější český model, kdy se střetávali vítězové nejvyšší soutěže a domácího poháru.

Zápas začíná v pátek v 18.00 na uherskohradišťském stadionu Miroslava Valenty. Příští ročník se pak bude hrát na slovenské půdě. 

Zuzana Borová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme