Zlín otočil po červené kartě zápas proti Zbrojovce Brno. Teplice přehrály Duklu 3:1

Zlín dokázal otočit i v deseti zápas proti Zbrojovce Brno a vyhráli na 2:1. Další porážku si připsali hráči Dukly, když podlehli domácím Teplicím 3:1. Bohemians dokázali v Ďolíčku porazit Karvinou 2:1. Stejným poměrem zvítězila na domácím hřišti Olomouc nad Libercem.

(Aktualizováno: 20:57 5. 8. 2017) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráč Zlína Ubong Moses Ekpai v zápase proti Zbrojovce Brno

Hráč Zlína Ubong Moses Ekpai v zápase proti Zbrojovce Brno | Zdroj: ČTK

Hráči FC Fastav Zlín, kteří v minulém kole prohráli s Libercem 1:0. V tom druhém už dokázali vyhrát za 3 body. Od 51. minuty hráli jen v deseti. Následně prohrávali 1:0, ale po vlastním gólu Pavlíka vyrovnali. Rozhodující branku vstřelil Moses a Ševci zvítězili doma 2:1.

Po porážce 4:0 od Viktorie Plzeň zaznamenali fotbalisté Dukly další porážku. Tentokrát na půdě Teplic po brance Ljevakovice a dvou Vaněčka 3:1. Za Pražany snižoval Milosevic.

Bohemians zažívají úspěšný vstup do ligy a zatím neprohráli. V Ďolíčku vedli už od 30. minuty, kdy se trefil Bartek. Hosté z Karviné ještě před koncem poločasu srovnali zásluhou Wágnera. V 79. minutě sice dostal míč za brankáře hostí Kabajev ale pro ofsajd nebyl gól uznán. Vítěznou trefu si připsal Jirásek a Vršovičtí slaví výhru 2:1.

„Myslím, že to bylo z toho, že se nám začátky sezóny nikdy moc nevydařily. Minulý i předminulý rok jsme se ze začátku moc nechytli. Pak se to trochu s týmem veze. Takže je to vždycky takové složitější, když se první utkání nezvládnou. Teď jsme to ale chytly doufejme za dobrý konec," komentuje pro Radiožurnál střelec Bohemians Milan Jirásek.

V Olomouci se domácí ujali vedení ve 20. minutě a až o 56 minut později dokázal srovnat liberecký Havelka. Další vítězství pro nováčka ligy zajistil v 86. minutě Moulis. Sigma Olomouc je díky tomu v čele fotbalové tabulky.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme