Jedna sezona a dost. V Liberci končí z rodinných důvodů trenér Hornyák

Fotbalisté Slovanu Liberec budou mít opět po roce nového trenéra. Šestačtyřicetiletý Slovák Zsolt Hornyák se totiž podle klubového webu rozhodl své angažmá z rodinných důvodů ukončit.

Tento článek je více než rok starý.

Liberec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bývalý liberecký trenér Zsolt Hornyák.

Bývalý liberecký trenér Zsolt Hornyák. | Foto: ČTK/PR/FC Slovan Liberec/Jaroslav Appeltauer

„Chtěl bych poděkovat Slovanu za šanci, kterou mi dal. Velmi děkuji všem spolupracovníkům, nejen ve sportovním úseku, ale i technikům, trávníkářům a všem dalším lidem, kteří se starají o chod klubu,“ uvedl Hornyák pro klubový web.

Olomouc má náhradu za Jílka. Sigmu od nové sezony povede Látal

Číst článek

„Zvláštní poděkování si zaslouží naši fanoušci, kteří nás celou sezonu skvěle podporovali. Moc si toho vážím a budu na ně vzpomínat jen v dobrém," vzkázal odcházející kouč.

Hornyák ve Slovanu v sezoně 2018/19 odkoučoval 35 utkání ve Fortuna lize a čtyři duely v Mol Cupu. Cíl klubového vedení v podobě alespoň účasti v evropských pohárech nakonec nedosáhl, přestože o něj do posledního kola ligové nadstavby bojoval.

Liberec se ze šestého místa kvalifikoval do skupiny o titul, na své pozici však zůstal i po všech pěti odehraných utkáních. Na pátý Baník Ostrava ztratil bod. V Mol Cupu skončila cesta Slovanu ve čtvrtfinále po souboji právě se Slezany.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme