Fotbalista Řepka zůstává v Itálii, Horváth zamíří do Turecka

Fotbalový obránce Tomáš Řepka zůstává v AC Fiorentina, protože odmítl smlouvu s londýnským West Ham United. Záložník Pavel Horváth naopak odejde ze Sportingu Lisabon do tureckého klubu Galatasaray Istanbul.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Přestože se londýnský a italský klub dohodly na přestupu Řepky, ten dnes odpoledne odmítl podmínky smlouvy a určitě zůstane v Itálii. Podle ČTK bylo důvodů pro odmítnutí více. "Otázka peněz to určitě nebyla, vydělával bych více. Sám jsem necítil, že bych chtěl přestoupit," uvedl Řepka, který se stal pilířem obrany v italském týmu.

Další z našich fotbalistů Pavel Horváth se chystá do Turecka - podle smlouvy na čtyři roky. Podle jeho vlastních slov je jisté na devadesát devět procent, že opustí portugalský klub Sporting Lisabon. Zbývá vyřešit poslední detail a do pátku má být zcela jasno. Finanční záležitosti kontraktu nejsou známy, ale hráč osobně uvedl, že si v Istanbulu polepší.

Fotbalový útočník Lukáš Hartig zase odchází z Bohemians na hostování do Sparty do konce roku. Místo něj Sparta uvolnila na stejnou dobu Radka Šírla. Toho vršovičtí získali před začátkem ligového ročníku. Sportovní ředitel Bohemians Vlastimil Petržela pro ČTK řekl, že je požádala Sparta o posílení kádru před zápasy Ligy mistrů, což je pro jejich klub čest.

Milan Kopp, Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme