Fotbalisté Bohemians porazili Slavii a vedou ligu

V dohrávaném utkání 7. kola zvítězili fotbalisté Bohemians nad Slavií 1:0 a vrátili se tak na první příčku tabulky nejvyšší domácí soutěže.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas nabídl od začátku téměř devíti tisícovkám diváků zajímavou podívanou, ve které oba týmy předvedly řadu pěkných fotbalových momentů. Hrálo se s maximálním nasazením a ve vysokém tempu. Šťastnějším týmem byli nakonec domácí "Klokani", kteří dokázali v 68. minutě Činčalovou zásluhou potrestat chybu obrany Slavie. V závěru se hosté pokusili o nápor, ale mohli být naopak rádi, že po Sedláčkově zákroku neodpískal rozhodčí Puček proti Václavíkově brance pokutový kop.

Branka: 68. Činčala. Rozhodčí: Puček - Vodička, Hojsík. ŽK: M. Petrouš - A. Petrouš. Diváci: 8500.

Sestavy:

Bohemians: Čontofalský - M. Petrouš, Horák, Janáček, Mareš - Kisel, Melecký, Dvořák (90. Obermajer), Kulig - Šenkeřík (46. Činčala), Šírl (46. Kříž).

Slavia: Václavík - Suchopárek (72. Zelenka) - Müller, A. Petrouš, Sankovič - L. Došek (86. Sedláček), Dostálek, Kuchař (77. Svoboda), Gedeon - Kuka, T. Došek.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme