Fotbalisté se přiblížili postupu na EURO

Čeští fotbalisté dnes porazili Irsko 1:0 díky brance obránce Marka Jankulovského z 15. minuty a výrazně se přiblížili k účasti na evropském šampionátu, který příští rok uspořádá Rakousko se Švýcarskem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Marek Jankulovski, Karel Brückner

Marek Jankulovski, Karel Brückner | Zdroj: ČTK

Pokud Německo v dalším zápase vyhraje v Irsku, svěřenci trenéra Karla Brücknera bez ohledu na ostatní výsledky budou mít postup na mistrovství jistý. Český tým sehraje příští utkání v říjnu v Německu.

Česká republika - Irsko 1:0 (1:0)

Branka: 15. Jankulovski. Rozhodčí: Vassaras - Saraidaris, Gennaios (všichni Řec.). ŽK: Polák, Jankulovski, Baroš, Sivok, Ujfaluši - Kelly, McShane, Keane, Long. ČK: 61. Hunt (Irsko). Diváci: 16.648.

Sestavy:

ČR: Čech - Ujfaluši, Kováč, Rozehnal, Jankulovski - Sionko (75. Vlček), Rosický, Galásek (46. Sivok), Polák, Plašil - Baroš (90. Jarolím). Trenér: Brückner.

Irsko: Given - O´Shea (38. Hunt), Dunne, McShane, Kelly - McGeady (62. Long), Reid, Carsley (82. Keogh), Kilbane - Doyle, Keane. Trenér: Staunton.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme