Fotbalisté se sešli v Praze před odletem do Walesu

V Praze se dnes sešli čeští fotbaloví reprezantanti před středečním přátelským utkáním ve Walesu. Tým se vydá na cestu zítra odpoledne. Dnes mělo mužstvo jen regenerační trénink. Z devatenácti hráčů chyběl pouze Vladimír Šmicer, který se vypraví z Liverpoolu do Cardiffu zítra.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbalisté

fotbalisté

Podle trenéra Karla Brücknera začne pravá příprava až v Cardiffu. Zatím kouč nasbíral informace o soupeři, se kterým bude český tým hrát poprvé.

V sestavě Walesu nemá chybět Ryan Giggs z Manchesteru United, který přátelská utkání hraje jen zcela výjimečně a dosud přijel jen na dvě. Pro reprezentačního nováčka Miroslava Holeňáka ze Slovanu Liberec by byla hra proti němu poctou. "Ještě nevím, jestli budu hrát, ale pokud bych se na hřiště dostal a utkal bych se s Giggsem, určitě by to pro mě byla velká zkušenost. Vůbec se těším na celý zápas," dodal v rozhovoru pro Český rozhlas Holeňák.

Pro přípravné utkání byli minulý týden nominováni brankář Čech a Vaniak, obránci Fukal, Holeňák, Hübschman, J. Novotný, Jankulovski, Johana, Ujfaluši. V záloze budou Galásek, Koloušek, Nedvěd, Poborský, Rosický a Sionko. Z útočníků se představí Koller, Lokvenc, Šmicer a Štajner.

Utkání začíná tedy ve středu ve 20 hodin a patnáct minut a Český rozhlas 1 Radiožurnál vás bude o jeho průběhu informovat ve zpravodajských vstupech.

Ondřej Prokop, Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme