Fotbalisté Slavie postoupili do 1. kola Poháru UEFA

Fotbalisté pražské Slavie postoupili přes Karvan Jevlach do hlavní části Poháru UEFA. S ázerbájdžánským soupeřem dnes sice na Strahově jen remizovali 0:0, ale po výhře v prvním zápase v Baku 2:0 jim i tento výsledek stačil. Svého soupeře pro 1. kolo se stejně jako Liberec, Mladá Boleslav a Sparta dozvědí slávisté v pátek po poledni.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stanislav Vlček

Stanislav Vlček | Zdroj: ČTK

Hra domácích tři a půl tisíce diváků netěšila. Chyběla jí především přesná kombinace, finální přihrávka a žalostné bylo zakončení. Slavia měla však štěstí, že ani hosté ve hře dopředu nepředvedli prakticky nic, a tak Pražané dokráčeli k postupové remíze.

Rozhodčí: Hermansen - Wulff, Kristensen (všichni Dán.). ŽK: Táborský - Achalkaci. Diváci: 3512. První zápas 2:0, postoupila Slavia. Sestavy: Slavia: M. Vorel - Krajčík, Latka, Suchý, Hubáček - Janda (70. Kratochvíl), L. Jarolím, Švec, Hrdlička (60. Švento) - Vlček (66. Fořt), Táborský. Trenér: K. Jarolím. Jevlach: Hasanov - Nasirov, Inckirveli, Pereira, Trapaidze - Maharamov (55. Camara), Abdulov (69. Yacouba), Muzika, Bajramov, Mogádí - Achalkaci. Trenér: Husejnov.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme