Fotbalisté Sparty prohráli druhé ligové utkání ze tří, tentokrát s Libercem 1:2

První představení před domácím publikem úřadujícímu mistru nevyšlo: Liberec byl po většinu času lepším týmem, ukázal větší porci sebevědomí i vůle po vítězství. Navíc měl střelecky disponovaného Kolouška, který zastínil vyhlášené sparťanské střelce a dvěma povedenými trefami zařídil zasloužený export bodů na sever Čech.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Spartě se začátek sezony nepovedl, nic na tom nezměnil ani Lazzarův gól v 89. minutě, znamenající snížení na konečných 1:2, ani další šance. Naopak Liberec má po třech kolech Gambrinus ligy devět bodů, a propracoval se nejméně do neděle na první příčku tabulky.

Další zápasy se hrají v dalších dnech: v sobotu nastoupí Slavia proti Hradci Králové, v neděli pak Brno proti Žižkovu, Teplice budou hrát s Drnovicemi, Bohemians s Olomoucí, Synot s Příbramí, Blšany s Opavou a Ostrava s Jabloncem. Pořad Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu S mikrofonem za fotbalem začne v neděli v 17:30.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme