Fotbalová dvacítka opět remizovala

Čeští fotbalisté do dvaceti let, nástupci současné jedenadvacítky, remizovali i ve svém druhém přípravném zápase. Stejně jako před měsícem v Německu, skončilo i dnešní utkání v Příbrami s vrstevníky Turecka nerozhodně 1:1. Český tým se dostal do vedení ve 24. minutě zásluhou Slepičky, který proměnil penaltu. Remízu zařídil dvacet minut před koncem Tuncay.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbalisté

fotbalisté

Češi začali lépe, v 16. minutě trefil Musil tyč. Ve 24. minutě se už domácí radovali. Po faulu Suata na Čoupka proměnil penaltu Miroslav Slepička, který v Příbrami s fotbalem začínal. Turci ve druhém poločase zpřesnili hru a dostávali se do šancí. Trenér Ratis poslal na trávník čerstvé síly a oživil tím hru svého mužstva. Největší nebezpečí znamenal pro naše hráče Tuncay. Jeho sólo a Ibrahimovu hlavičku ještě brankář Kolář zlikvidoval, v 70. minutě už ale ani on nezabráníl Tuncayovi ve vyrovnání. V nastaveném čase byli blíže k vítězství naši, ale Killarovu hlavičku zneškodnil se štěstím gólman Ramazan a pokus Kupského také hlavou těsně minul branku.

Výsledek:

Česká republika "20" - Turecko "20" 1:1 (1:0)
24. Slepička z pen. - 70. Tuncay. Rozhodčí: Liba - Tulinger, Filípek (všichni ČR); Diváci: 1100

Sestavy:

ČR "20": Kolář - Laštovka (46. Schuster), Koubský, M. Hudec, Čoupek (65. Macek) - Musil, Herzán (71. Killar), Živný, Glos - Meduna (58. Pešír), Slepička (86. Lafata)

Turecko "20": Volkan (46. Ramazan) - Servet, Suat (46. Beyhan), Ibrahim - Okan (46. Tuncay), Faruk (46. Ugur), Selcuk, Mahmud, Kamal (78. Tunc) - Serhat (71. Eyüp), Hüseyin (90. Korhan)

Filip Šedivý, Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme