Fotbalová reprezentace do dvaceti let odletěla na světový šampionát

Bez dvojice David Bičík - Lukáš Killar, která se nakonec nevešla do konečné nominace, odletěl tým pod vedením trenéra Dušana Fitzela do Argentiny s cílem postoupit ze základní čtyřčlenné skupiny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V ní se naši utkají postupně s Angolou (18. 6.), Austrálií (21. 6.) a Japonskem (24. 6.). Trenér Fitzel věří, že i přes nepříznivé výsledky v posledních přípravných zápasech dokáží naši podat dobrý výkon a uspět.

Český tým se na světovém šampionátu této věkové kategorie představí poprvé v historii. V minulosti se dvakrát této akce zúčastnilo Československo, v jehož dresu hráli třeba Luboš Kubík, Ivan Hašek, Jiří Novotný nebo Radoslav Látal.

V konečném výběru jsou brankáři Čech a Kolář (oba Sparta), obránci Glos (Olomouc), Křap (Brno), Vidlička (Liberec), Hübschman (Sparta), Leština (České Budějovice), Besta (Ostrava), záložníci Macek (Příbram), Silný (Liberec), Polák, Musil, Živný (všichni Brno), Lafata (České Budějovice), útočníci Jun, Šírl (oba Sparta), Pešír (Slavia) a Šedivec (Plzeň).

Milan Kopp, Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme