Fotbalová Sparta má pátého brankáře, Slavia slovinského brankáře

Vedení fotbalové Sparty Praha získalo do celku dalšího brankáře. Z Blšan totiž koupilo, údajně za 22 miliónů korun, Petra Čecha. V prvních měsících ovšem zůstane ještě v Blšanech na hostování. Slavia koupila Gorana Sankoviče.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparta se mimořádně nadaného gólmana rozhodla koupit poté, co o něj vzrostl zájem ze zahraničí. Podle ředitele pražského klubu jde o brankáře, kterého nelze srovnávat s kolegy z předchozí generace.

Slavia získala obránce Slovinské reprezentační jedenadvacítky Gorana Sankoviče. Tento obránce týmu NK Publikum Celje podepsal ve svém novém působišti tříletou smlouvu s dvouletou opcí a hned po zdravotních testech se zapojil do přípravy. Generální ředitel Slavie Vladimír Leška prozradil, že za novou posilu zaplatil klub 400 tisíc německých marek. Sankovič, který ve slovinské lize debutoval už v sedmnácti letech, odehrál v nejvyšší soutěži 109 zápasů, nasbíral 19 startů za jedenadvacítku a byl i v širším kádru seniorské reprezentace.

Tomáš Lörincz, Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme