Fotbalovou ligu už vede Slavia

Fotbalisté pražské Slavie nastupovali ke svému poslednímu soutěžnímu zápasu roku 2006 proti Baníku Ostrava s vědomím, že výhra je minimálně do zítřka posune na první místo tabulky nejvyšší soutěže. Slávistům nahrálo brzké vyloučení hostujícího hráče Pavla Besty, ale přesilovku využil Stanislav Vlček až po přestávce. Baník však i v deseti okamžitě zareagoval - na 1:1 vyrovnal Rajtoral. Dal tím příležitost k vyniknutí střídajícímu Tomáši Necidovi, který v nastaveném čase zajistil Slavii tři body i vedení v Gambrinus lize.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

z utkání Slavia - Baník Ostrava

z utkání Slavia - Baník Ostrava | Zdroj: ČTK

Sedmnácté kolo zakončí dnešní utkání Brna s Teplicemi od 20:15 hodin a zítřejší dohrávka Kladna se Spartou, po které se sparťané mohou na první místo vrátit. Už teď je ale jasné, že na sestupových místech přezimuje Slovácko a Příbram, která dnes prohrála v Plzni. Domácí vítězství si dnes připsali také fotbalisté Liberce, Mostu a Olomouce.

17. kolo Gambrinus ligy

Slavia Praha - Baník Ostrava 2:1 (0:0)

Branka: 55. Vlček, 90+1. Necid. - 62. Rajtoral. Rozhodčí: Matějek - Hojsík, Pospíšil. ŽK: Fořt, Necid. ČK: 21. Besta (Ostr.). Diváci: 5283.

FC Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 2:0 (0:0)

Branky: 55. Košťál, 64. Zápotočný z pen. Rozhodčí: Adámek - Chytil, Gallo. ŽK: Pospěch - Homoláč, Kladrubský, Peroutka, Volešák, Svátek. Diváci: 5645.

SIAD Most - FK Jablonec 3:1 (2:0)

Branka: 11. Brzezina, 33. Prášil, 62. Zbončák - 65. Valenta. Rozhodčí: Královec - Filípek, Jiřík. ŽK: Suchý, Procházka, Prášil, Škoda - Fukal, Baranek. Diváci: 4590.

Sigma Olomouc - Mladá Boleslav 3:1 (1:0)

Branka: 29. Janotka, 51. M. Hubník, 83. V. Schulmeister - 68. Sedláček. Rozhodčí: Jílek - Handlíř, Kocourek. ŽK: Flachbart - Vít, Ševinský, Rolko. Diváci: 4527.

Viktoria Plzeň - Marila Příbram 2:0 (1:0)

Branky: 10. Fillo, 90.+4 Krbeček. Rozhodčí: Kovařík - Kubáň, Večeřa. ŽK: M. Knakal, M. Jarolím - Penner, Navrátil, Polodna. ČK: 32. Pařízek. Diváci: 3101.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme