Fotbalovou reprezentaci do 21 let povede Lička

Výkonný výbor Českomoravského fotbalového svazu dnes na svém zasedání rozhodl, že novým trenérem reprezentační jednadvacítky, která na podzim zahájí kvalifikaci, bude Werner Lička. Jako asistenta určil výkonný výbor Dušana Fitzela, dosavadního trenéra reprezentace do devatenácti let.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Werner Lička

Werner Lička | Foto: Michal Krumphanzl

Lička tým převezme v létě, kdy mu skončí angažmá v polském týmu Polonia Varšava. V hlavním městě Polska působí od června loňského roku. Předtím trénoval Baník Ostrava a na konci minulé sezóny zachránil klub ze severu Moravy před sestupem. Ostravu vedl Lička už dříve v letech 1993 - 1995, ale po špatných výsledcích musel odejít. V roce 1997 se na Bazaly vrátil, kvůli zklamání z výkonů a výsledků hráčů ale v březnu roku 2000 rezignoval. Největšího úspěchu s Baníkem dosáhl v sezóně 1993/94, kdy vybojoval třetí místo v lize.

U národního mužstva pracoval v letech 1993 až 1998, kdy dělal asistenta trenéru Dušanu Uhrinovi. Výrazně tak přispěl ke stříbru na mistrovství Evropy v Anglii roku 1996.

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme