Fotbalový CZ Bělehrad vypsal vysoké odměny za postup přes pražskou Slavii

Fotbalový tým Červená hvězda Bělehrad má údajně velmi dobrou formu a připravená zdolat v utkání 4. předkola fotbalové Evropské ligy pražskou Slavii. Tak hodnotí šance fotbalového klubu srbští sportovní komentátoři. Vedení srbského klubu navíc v případě čtvrtečního vítězství vyplatí hráčům vysokou finanční odměnu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Evropská liga UEFA

Evropská liga UEFA | Foto: UEFA

Červená hvězda Bělehrad dokázala poprvé po dlouhých letech zvítězit v prvním ligovém kole na hřišti soupeře - dravého týmu Jagodina.

Fotbalisté teď nešetří superlativy o vztazích v klubu a mezi hráči, které byly v minulosti terčem kritiky.

Zdejšímu nejslavnějšímu klubu, který prožíval poslední léta těžké období, se podařilo pod novým vedením překonat finanční krizi a jeho fanoušci po celé zemi doufají v postup.

Podle informací zdejších médií vypsal klub odměnu dvacet tisíc eur - tedy přes půl milionu korun každému hráči, pokud se jim podaří přes Slavii postoupit.

Její poslední zápasy si také zdejší trenéři nechali natočit na video.

Jaromír Janev, Katarína Brezovská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme