Gedeon přestupuje do Slavie

Blšanský záložník Patrik Gedeon se stal po Pavlu Novotném druhou letní posilou fotbalové Slavie Praha. Pětadvacetiletý hráč podepsal se Slavií smlouvu na tři roky s dvouletou opcí a blšanský celek za něj inkasoval 12 miliónů korun. V případě postupu Slavie do Ligy mistrů dostanou Blšany další tři milióny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gedeona chtěli také v Teplicích a Olomouci, ale nakonec uspěl pražský klub. V Blšanech patřil k nejlepším hráčům spolu s Velkoborským, o kterého má Slavia rovněž zájem.

Slavia by dále ráda získala také Jana Poláka z Brna. Jednání o jeho přestupu byla přerušena kvůli startu hráče na mistrovství světa fotbalistů do 20 let v Argentině a nyní po vyřazení českého týmu budou pokračovat.

Trenér Josef Pešice už nepočítá s Petrem Vladykou, kterému skončilo ve Slavii hostování a vedení klubu proto nevyužilo opčního práva. Jedná se i o odchodu Roberta Vágnera, který má za sebou testování v Bregenzu a v nejbližších dnech se rozhodne, zda do Rakouska přestoupí. Na hostování do Blšan odchází David Kalivoda.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme