Gstaad zažije semifinále dvouhry mezi Novákem a Štěpánkem

Nejlepší čeští tenisté současnosti Jiří Novák a Radek Štěpánek se probojovali do semifinále turnaje ve švýcarském Gstaadu. Jiří Novák se pustil do Argentince Chely, se kterým neměl dobré zkušenosti. Před dvěma měsíci s ním prohrál v Monte Carlu 0:2, dnes mu tehdejší propadák stejným poměrem setů vrátil. Radek Štěpánek překvapil vítězstvím nad šestým hráčem světového pořadí Schüttlerem z Německa.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Novák

Jiří Novák | Foto: ATP tenis

Schüttler plnil v Gstaadu roli druhého nasazeného, platí také za finalistu Australian Open. Český reprezentant ale letos svého dnešního soupeře už dvakrát porazil - úspěšný byl v americkém Miami a nizozemském Halle.

Nejlepší čeští tenisté Jiří Novák a Radek Štěpánek spolu hrají čtyřhru, takže se velmi dobře znají. Letos se utkají na okruhu ATP podruhé. V lednu na halovém turnaji v Miláně byl úspěšnější Štěpánek. Oba se v této sezoně dostali do semifinále turnaje ATP podruhé.

Výsledek:

Dvouhra-čtvrtfinále: Novák (3-ČR) - Chela (5-Arg.) 6:3, 6:3; Štěpánek (8-ČR) - Schüttler (2-Něm.) 6:4, 6:2

Čtyřhra-čtvrtfinále: Čermák, Friedl (4-ČR) - Lammer, Wawrinka (Švýc.) 6:2, 6:4

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme