Hadamczikovými asistenty zůstávají Paleček a Musil

Kouč české hokejové reprezentace Alois Hadamczik bude v nadcházející sezoně spolupracovat se stejnými asistenty jako na uplynulých dvou světových šampionátech Josefem Palečkem a Františkem Musilem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Paleček po odchodu z postu hlavního kouče extraligového Liberce bude profesionálním asistentem po celý ročník, Musil se k národnímu mužstvu připojí až před mistrovstvím světa v Kanadě. Rozhodl o tom na dnešním jednání v Praze výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje. Oproti minulému ročníku tak dochází k drobným změnám. V průběhu sezony při turnajích Euro Hockey Tour byl v pozici asistenta sportovní ředitel Třince Pavel Marek, nyní už může v této roli působit Paleček. Ten se předtím mohl k mužstvu připojit až po skončení sezony Bílých Tygrů, stejně jako Musil, který je skautem Edmontonu v NHL.

Schválen byl dnes i asistent nového trenéra reprezentační osmnáctky Marka Sýkory Zdeněk Moták. Svaz také rozhodl, že Marek Sýkora u osmnáctky a nový trenér reprezentační dvacítky Miloslav Hořava budou profesionálními trenéry. Zvolena byla nově také reprezentační komise v čele s předsedou Vladimírem Růžičkou a členy Aloisem Hadamczikem, Miloslavem Hořavou, Markem Sýkorou, Vladimírem Vůjtkem starším, Vladimírem Martincem, Josefem Jandačem, Petrem Břízou a Rostislavem Vlachem.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme