Hala Sazky projde zatěžkávacími zkouškami

Nová Sazka aréna v Praze, ve které proběhne na přelomu dubna a května mistrovství světa v ledním hokeji, projde tento týden několika zatěžkávacími zkouškami. Dnes jsou na programu dvě z nich. Odpolední a večerní koncert hvězd muzikálu Rebelové a skupiny Olympic, při kterých očekávají pořadatelé spolupráci publika. Budou se totiž testoval turnikety, bezpečnostní rámy a jednotlivé sektory hlediště. Chybět nebudou ani zkoušky skandování.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

umístění sportovní haly ve Vysočanech

umístění sportovní haly ve Vysočanech | Foto: Sazka a. s.

Další podobná akce se bude konat ve čtvrtek. O ní tiskový mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund. "Program bude zároveň i generální zkouškou na sobotní slavnostní otevření. V rámci programu chceme alespoň symbolicky poděkovat všem pracovníkům, kteří se na výstavbě arény podíleli."

Zátěžový test čeká i pražské libeňské nádraží, které leží jen pár stovek metrů od nové Sazka Areny. Při něm se má vyzkoušet, jestli je schopno pojmout větší počet lidí. Při mistrovství světa v hokeji jím budou naráz procházet tisíce cestujících. Kapacitu nádraží v Libni prověří více než tři tisíce železničních odborářů.

Markéta Kaclová, Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme