Hašek končí sezónu v NHL

Pro devětatřicetiletého brankáře Dominika Haška kvůli vleklému zranění třísel sezona skončila. Olympijský vítěz z Nagana ji definitivně odepsal po dnešním tréninku Detroitu Red Wings a prostřednictvím svého klubu o tom informoval veřejnost. Kariéru ale Hašek podle svých slov zatím končit nehodlá.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dominik Hašek

Dominik Hašek | Foto: Hráči NHL

V rozhovoru pro Český rozhlas 1 - Radiožurnál Hašek potvrdil, že v této sezoně již chytat nebude. Podrobněji se však k celé záležitosti nevyjádřil, protože se cítí unaven. Definitivně nicméně padla i možnost, že by mohl startovat na mistrovství světa na přelomu dubna a května v Praze.

Přehrát

00:00 / 00:00

Dominik Hašek o konci sezóny

Hašek v roce 2002 získal s Detroitem Stanleyův pohár a s hokejem skončil, loni na podzim se však nečekaně po roční pauze do zámořské ligy vrátil. V této sezoně však odchytal jen čtrnáct zápasů s průměrem 2,2 branky na utkání. Začala jej zlobit třísla a naposledy se v utkání postavil do branky 8. prosince. Od té doby se snažil vyřešit své zdravotní problémy.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme