Hašek musel z branky

Čtyři góly dostal brankář Dominik Hašek během třetí třetiny a musel z branky Detroitu Red Wings v úterním hokejovém utkání NHL proti St. Louis Blues. Jeho náhradník Chris Osgood už neinkasoval, přesto Detroit prohrál 3:4. Hašek si na ledě bluesmanů připsal jen osm úspěšných zásahů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Vokoun

Tomáš Vokoun | Foto: NHL.com

Dvěmi asistencemi přispěl útočník Tomáš Plekanec k výhře Montrealu nad Torontem v poměru 4:3 po prodloužení. V dresu Maple Leafs bodoval jednou přihrávkou další český hráč Jiří Tlustý. Největší zásluhu na triumfu domácích měl gólman George Gillett, který lapil 37 střel soupeře.

Souboj brankářů s českým pasem sliboval duel Atlanty s Floridou. Ondřej Pavelec v dresu Thrashers tak i Tomáš Vokoun za hosty však zůstali jen na lavičkách svých týmů. Nastavený čas rozhodl o výhře Atlanty nad Floridou 3:2. Rozhodující branku vsítil už po 25 sekundách odehraného nastavení Ilja Kovalčuk.

Hokejisté Calgary Flames ukončili svou černou sérii bez vítězství. Rozhodující trefu znamenající tři body proti Minnesotě zaznamenal švédský střelec Kristian Huselius v čase 59:07. Calgary Flames - Minnesota 3:2.

Los Angeles zavítali na led Anaheimu a konečné skóre 3:4 z pohledu domácích jim určitě radost neudělalo. I v tomto utkání se body rozdělovaly až po samostatných nájezdech. Ten rozhodující proměnil domácí Perry.

David Surmaj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme