Házenkáři jdou na MS dál

Čeští házenkáři postoupili do čtvrtfinálové fáze mistrovství světa v Tunisku. V posledním zápasu v základní skupině B potvrdili roli favorita a porazili Kuvajt 33:22. Čeští házenkáři tak mají jisté umístění mezi nejlepšími dvanácti celky světa, postupují společně s Ruskem a Slovinskem s dvěma body za páteční vítězství nad vicemistry Evropy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Házená

Házená

Český tým plnil roli favorita od začátku zápasu, rychle si vytvořil výrazný náskok, který s přehledem kontroloval. Trenér trtík dal v závěru příležitost náhradníkům, aby ušetřil opory do dalších zápasů šampionátu. V nich nastoupí Češi nejprve v pondělí v 18.15 proti domácímu Tunisku. Úterní duel proti Francii a čtvrteční souboj s Řeckem začínají v 16.15. Český rozhlas 1 - Radiožurnál vám nabídne ze všech utkání přímé vstupy.

Výsledek:

ČR - Kuvajt 33:22 (16:9)

Sestava a branky ČR: Galia, P. Štochl - Nocar 3, Filip 5, Juříček 4, Radčenko 2, Laclavik 1, Piskač 3/1, Brůna 8, Berka 1, Farář 2, Řezníček 2, Hríb 2, Hynek.

Ladislav Válek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme